A renaichance ‘zero worries’ workshopjai személyre szabott tudást adnak, a te ritmusodban. Itt nincs szorosan meghatározott tematikánk, hanem ahhoz igazodunk, te épp mit szeretnél megtanulni. Nincs sürgetés, kötelező célok vagy kapkodva haladás, hanem együtt töltött munkaidő van, ami alatt a saját tapasztalataidból fogsz a legtöbbet tanulni.
Rendszeresen találsz nálam Alapozó alkalmakat, amikor a varrógéphasználatot, anyagismeretet tanulunk, és Ruhajavító foglalkozást is gyakran szervezek, ahol az épp gondoskodásra szoruló ruháidat tudod a segítségemmel megjavítani, ezeken kívül pedig szeretek különlegesebb alkalmakat is kitalálni, amin mélyítheted a tudásodat. 


Workshopok a COVID19 járvány alatt

Bár már igyekszünk élő foglalkozásokat is tartani, számos online oktatási módot teszteltünk az elmúlt egy évben, amik a továbbiakban is elérhetőek lesznek – így akár nagy távolságból, vagy esetleges újabb lezárások alkalmával is folytathatod a tanulást.

Hogyan tanulhatok online?

  • Feliratkozhatsz a Patreon oldalunkra, ahol a havi hozzájárulásod mértékétől férsz hozzá tartalmakhoz: oktató videókhoz, belépőhöz a tanulócsoportba, ingyenes szabásmintákhoz, és akár plakátokhoz, amiket puskaként kirakhatsz a varrógéped közelébe, hogy bármikor rá tudj pillantani és segítsen a gyakorlásban vagy épp az anyagválasztásban.
  • A webshop minden hónapban bővül újabb oktató füzetekkel és szabásmintákkal – ez utóbbiak tapasztalati szint alapján osztályozást is kapnak, illetve a dokumentumban linket is találsz egy segítő videóanyaghoz.
  • Havonta egyszer tartok egy elméleti online workshopot, ahol egy adott téma köré szerveződve tudunk beszélgetni másfél órában. Ez videóhívásban zajlik, jegyet venni pedig a webshopban vagy e-mailen keresztül tudsz. Ezekhez az alkalmakhoz többnyire egy letölthető dokumentumot is kapsz, ami rögzíti az itt tanultakat.
  • Ezen kívül pedig, ha teljesen személyre szabottan szeretnél tanulni, bejelentkezhetsz egyéni órákra is az alábbi formon:
Become a Patron!

Rendezvényre keresel foglalkozást?

Csapatunkkal szívesen tartunk workshopokat rendezvényeken, fesztiválokon, kiscsoportos csapatépítő- vagy környezettudatos érzékenyítő foglalkozásokon is. Kitelepülő programjaink kapcsán ezekről is beszélhetünk:
– Varrógépes vagy kézzel varrós alkalmakat is tarthatunk,
– Óvodás vagy iskolás korosztály számára is,
– Újrahasznosított és környezetbarát alapanyagokkal,
– Akár környezettudatos érzékenyítő bemutatókkal kombinálva.

Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot:


Következő elméleti alkalmak

Aktuális oktatóanyagok


“Szuper volt az átalakítós workshop! Julis segítségével egy túlméretes, turizott télikabátból teljesen hordható, csinos darab lett. Azóta kaptam ajándékba egy másik kabátot is, aminek az átalakításával már egyedül fogok megpróbálkozni :)”

“Sokkal többet kaptam ettől a workshoptól, mint vártam. Amellett hogy remek tippeket és hasznosítható tudást szereztem a ruháim megmentéséhez, nagyon kellemes és inspiráló beszélgetésekben volt részem. Szakmai profizmus, határtalan kedvesség, non-stop jókedv jellemezte az egész workshopot. Már alig várom a következőt! :)”

“‘Minden kezdet nehéz.’ Nem igaz! Nagyon bátortalanul álltam hozzá az alapozó workshop-hoz, ill. inkább önmagamhoz. Úgy voltam vele, hogy na most akkor jól kiderírem, hogy szalmaláng fellángolás e a varrósdi és azonmód le is teszek róla, vagy esetleg sikerül e tovább lépnem a kezdeti buktatókon. És hála Julisnak, nagyon motivált lettem és maradtam . Nagyszerű, tartalmas segítséget kaptam a kezdeti lépésekhez. Ha nem lennék ilyen távol Budapesttől, biztos hogy az ÖSSZES további workshopra is feliratkoznék. Úgyhogy, hajrá mindenki, aki megteheti. Nem mellesleg, már csak egy jó hangulatú, tartalmas időtöltésért is megéri.”