A renaichance ‘zero worries’ workshopjai személyre szabott tudást adnak, a te ritmusodban. Itt nincs szorosan meghatározott tematikánk, hanem ahhoz igazodunk, te épp mit szeretnél megtanulni. Nincs sürgetés, kötelező célok vagy kapkodva haladás, hanem együtt töltött munkaidő van, ami alatt a saját tapasztalataidból fogsz a legtöbbet tanulni.
Rendszeresen találsz nálam Alapozó alkalmakat, amikor a varrógéphasználatot, anyagismeretet tanulunk, és Ruhajavító foglalkozást is gyakran szervezek, ahol az épp gondoskodásra szoruló ruháidat tudod a segítségemmel megjavítani, ezeken kívül pedig szeretek különlegesebb alkalmakat is kitalálni, amin mélyítheted a tudásodat. 


Workshopok a COVID19 járvány alatt

Jelenleg csak online folyik az oktatás. Erre kidolgoztam egy rendszert, amivel te tudod kiválasztani, mennyire szeretnél komolyan foglalkozni a varrással, és szeretnél elköteleződni!

Hogy működik?

Minden hónapra terveztem egy témát, ami fókuszba kerül: ehhez készülnek step-by-step videók, letölthető dokumetumok, és egy workshop box, amit a webshopban tudsz megrendelni, és mindent megtalálsz benne, ami szükséges az adott feladathoz!

Mivel azonban tudom, hogy varrni tanulni mindenkinek egyéni folyamat, ezért nem szeretném havi egy témára leszűkíteni a lehetőségeket. Erre hoztam létre egy digitális tanulócsoportot és egy adag letölthető oktatóanyagot, amihez feliratkozás után szabadon hozzáférhetsz, így bármikor kaphatsz segítséget, akárhol tartasz a folyamatban!

Milyen opciókból választhatsz?

  • Feliratkozhatsz a Patreon oldalunkra, ahol a havi hozzájárulásod mértékétől férsz hozzá tartalmakhoz: oktató videókhoz, belépőhöz a tanulócsoportba, és akár plakátokhoz, amiket puskaként kirakhatsz a varrógéped közelébe, hogy bármikor rá tudj pillantani és segítsen a gyakorlásban vagy épp az anyagválasztásban.
  • Havonta egyszer tartok egy elméleti workshopot, ahol egy adott téma köré szerveződve tudunk beszélgetni másfél órában. Ez videóhívásban zajlik, jegyet venni pedig a webshopban vagy e-mailen keresztül tudsz. Ezekhez az alkalmakhoz többnyire egy letölthető dokumentumot is kapsz, ami rögzíti az itt tanultakat.
  • A webshopban még vásárolhatsz workshop boxokat, és letölthető digitális oktatóanyagokat személyes óráktól függetlenül is.
  • Ezen kívül pedig, ha teljesen személyre szabottan szeretnél tanulni, bejelentkezhetsz egyéni órákra is ezen az e-mailcímen!
Become a Patron!

Következő elméleti alkalmak

Aktuális oktatóanyagok


“Szuper volt az átalakítós workshop! Julis segítségével egy túlméretes, turizott télikabátból teljesen hordható, csinos darab lett. Azóta kaptam ajándékba egy másik kabátot is, aminek az átalakításával már egyedül fogok megpróbálkozni :)”

“Sokkal többet kaptam ettől a workshoptól, mint vártam. Amellett hogy remek tippeket és hasznosítható tudást szereztem a ruháim megmentéséhez, nagyon kellemes és inspiráló beszélgetésekben volt részem. Szakmai profizmus, határtalan kedvesség, non-stop jókedv jellemezte az egész workshopot. Már alig várom a következőt! :)”

“‘Minden kezdet nehéz.’ Nem igaz! Nagyon bátortalanul álltam hozzá az alapozó workshop-hoz, ill. inkább önmagamhoz. Úgy voltam vele, hogy na most akkor jól kiderírem, hogy szalmaláng fellángolás e a varrósdi és azonmód le is teszek róla, vagy esetleg sikerül e tovább lépnem a kezdeti buktatókon. És hála Julisnak, nagyon motivált lettem és maradtam . Nagyszerű, tartalmas segítséget kaptam a kezdeti lépésekhez. Ha nem lennék ilyen távol Budapesttől, biztos hogy az ÖSSZES további workshopra is feliratkoznék. Úgyhogy, hajrá mindenki, aki megteheti. Nem mellesleg, már csak egy jó hangulatú, tartalmas időtöltésért is megéri.”